TAHAD SAADA LIIDRIKS?

JCI on ülemaailmne mittetulunduslik organisatsioon inimestele vanuses 18-40, mida juhitakse selle liikmete poolt. JCI missioon on tagada arenguvõimalusi, mis võimendavad noori aktiivseid liikmeid looma positiivseid muutusi.

JCI liikmed on väga erineva taustaga, nii kultuuriliselt kui professionaalselt, kuid nad kõik kannavad samu väärtusi ja kirge selle vastu, et arendada iseennast ja toetada kogukonna elu paremaks muutmist.

OSALE JCI SÜNDMUSTEL

Tahad teada, mida me teeme ja kes me oleme – võta julgelt osa ühest järgmisest sündmusest. Sul on võimalik saada osa nii koolitustest, konverentsidest, organisatsiooni ametlikumatest ja vabamas õhkkonnas toimuvatest sündmustest.

JCI liikmed võtavad aktiivselt osa rahvusvahelistest sündmustest, mida teiste riikide JCI-d korraldavad, olgu selleks koolitused iseenda arenguks, koostööprojekt või suurkonverents.

150000

Liikmeid maailmas

115

Rahvuskodasid

200

Aktiivseid liikmeid Eestis

10

Kodasid Eestis

ÜRO JA KESTLIKU ARENGU EESMÄRGID

JCI on ÜRO partner, mistõttu lähtume enda tegevuste planeerimisel ja elluviimisel ÜRO kestliku arengu eesmärkidest (Sustainable Development Goals), mis võeti ülemaailmselt vastu 2015. aastal. Tegevuskava eesmärgid keskenduvad hetkeolukorra parandamisele nii majandus-, sotsiaal- kui ka keskkonnavaldkonnas, et teha lõpp vaesusele, kaitsta planeeti ning tagada heaolu kõigile.

JCI Estonia fookuses olevad kestliku arengu eesmärgid on Tervis ja heaolu (nr. 3), Kvaliteetne haridus (nr.4), Tööhõive ja majanduskasv (nr.8), Säästev tootmine ja tarbimine (nr 12) ja Üleilmne koostöö (nr.17) 

MEIE PARTNERID